درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-09-13  |  2024-12-03  |  بروز شده در: 1403/09/13 - 17:57:1 FA | AR | PS | EN
تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان            اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی            ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان            انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا            بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران            افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود            آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟            رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین            پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه            سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین             اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان            امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود             ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی             معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل            کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه            






تاریخ نشر: 1396/12/19 - 12:19:4
تعداد بازدید: 1195
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

انتخابات ریاست جمهوری روسیه و ستاره ای پر اقبال به نام پوتین
انتخابات ریاست جمهوری روسیه و ستاره ای پر اقبال به نام پوتین

روسیه این روزها با یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی خود یعنی انتخابات ریاست جمهوری روبروست.

 

رای گیری از شهروندان روسیه که در مناطق دور دست این کشور ساکن بوده و یا در کشتی‌ها و ایستگاه‌های قطبی مشغول کار و یا زندگی هستند؛ آغاز شده و قرار است در 27 اسفندماه نیز رای گیری در سرزمین اصلی روسیه برگزار شود.

 

کمیسیون مرکز انتخابات روسیه گزارش داده است انتظار می‌رود که در این مرحله از انتخابات، نزدیک به ۱۵۰ هزار نفر شرکت کنند که بیشتر آنها یعنی ۱۲۰ هزار نفر در مناطق دوردست مانند سیبری و منطقه خاوردور روسیه ساکن بوده و یا کار می‌کنند. نزدیک به ۳۰ هزار نفر نیز ملوان و دریانورد بوده که عازم سفرهای طولانی هستند. بر همین اساس مقامات روسیه نزدیک به ۱۰۰۰ ایستگاه رای‌گیری در کشتی‌ها فراهم کرده‌اند. در سال ۲۰۱۲ تعداد افراد شرکت کننده در انتخابات زودهنگام نزدیک به ۳۲۳ هزار نفر بود. 

گفتنی است تعداد کلی مردم واجد شرایط برای شرکت در انتخابات ۲۰۱۸ روسیه نزدیک به ۱۰۹ میلیون نفر میباشد.

 

چه کسانی نامزد انتخاباتی ریاست جمهوری 2018 هستند؟

 

کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه یک ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری این کشور حضور هشت نامزد را در این انتخابات تایید و اسامی آنان را منتشر کرد.

 نخستین نامزد مطرح در انتخابات ریاست جمهوری یپیش رو، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری فعلی این کشور است که از سال 2000 درواقع شخص نخست قدرت در روسیه بوده و از طرف «حزب روسیه متحد» حزب حاکم در پارلمان حمایت می‌شود.

«پاول گرودینین»، دیگر کاندیدا و نامزد «حزب کمونیست» روسیه است که این بار به جای «گنادی زوگانوف» که همیشه از طرف این حزب کاندیدا می‌شد، پا به گود انتخابات گذاشته بلکه شاید شانس بیشتری برای پیروزی داشته باشدحزب کمونیست، دومین حزب قدرتمند در پارلمان روسیه بعد از حزب حاکم روسیه متحد است.

کاندیدای بعدی، «ولادمیر ژیرنفسکی» از «حزب لیبرال دموکرات ملی‌گرا» است که از سال ۱۹۹۱ تاکنون به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری در رقابت‌ها حاضر می‌شود و از این نظر می‌تواند رکورددار گینس شود!

«سرگی بابورین» ملی‌گرا، دیگر رقیب انتخاباتی پوتین است که دارای گرایشات چپ است و وعده تغییرات اساسی در روسیه را داده است.

«بوریس تیتوف»، رئیس «حزب رشد» سرمایه داری است که شانس خود را برای کارآمدی سرمایه در انتخابات روسیه می آزماید اما عملا شانس چندانی ندارد.

«گریگوری یاولینسکی»، رئیس «حزب یابلوکو» از دیگر رکوردداران شرکت در انتخابات ریاست جمهوری روسیه است.

خانم «اکسنیا سابچاک» از حزب «ابتکار مدنی» نیز از کاندیداهای این دور انتخابات ریاست جمهوری روسیه است که شعارهای اصلاح‌گرایانه‌ای را در پیش گرفته است اما به نظر می رسد که نخواهد توانست کاری از پیش برد، زیرا محبوبیت چندانی در میان مردم و افکار عمومی ندارد.

«ماکسیم سورایکین» از شاخه تندروی حزب «کمونیست روسیه» نیز در رقابت‌ها شرکت کرده که شانس وی برای پیروزی کمتر از سایرین پیشبینی میشود!

این هشت کاندیدا در انتخابات ۱۸ مارس به رقابت خواهند پرداخت.

 

چهره جنجالی انتخاب ریاست جمهوری روسیه

 

تردیدی نیست که آلکسی آناتولیویچ ناوالنی، حقوقدان، سیاستمدار و منتقد سیاسی-اقتصادی ولادیمیر پوتین چهره جنجالی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو در روسیه است.  وی یکی از عمده رهبران اعتراضات سال‌های ۲۰۱۲–۲۰۱۱ در روسیه است که پاییز گذشته نامزد انتخابات ریاست جمهوری شده بود اما کمیسیون مرکزی انتخابات روسیه چند هفته پیش وی را به دلیل داشتن پرونده فساد مالی از نامزدی در انتخابات منع کرد.
وی پس از آن از طرفداران خود خواست ضمن شرکت نکردن در انتخابات ریاست جمهوری روسیه، دست به اعتراض های سراسری بزنند اما حداکثر تعداد طرفداران او در شهرهای بزرگ روسیه به بیش از دو هزار نفر هم نرسید.

در حال حاضر آلکسی ناوالنی نامزد رد صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری روسیه در مسکو بازداشت شد.

 

پوتین ستاره بی رقیب انتخابات 2018

 

در روسیه پوتین امید بسیاری برای پیروزی در انتخابات پیش رو دارد و البته این امید او چندان هم بی دلیل نیست. از میان تمام نظرسنجی‌هایی که تا کنون در مورد شانس پوتین برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری انجام شده، تا کنون هیچ کدام شکست و عدم کسب رای او را پیش بینی نکرده‌اند و بطور متفق القولی همه نظرسنجی‌ها حاکی از پیروزی آتی رئیس جمهور فعلی روسیه در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو است.

محبوبیت پوتین در میان مردم همچنان محسوس است به صورتی که حتی سرسخت‌ترین منتقدان او می‌پذیرند که ولادیمیر پوتین برنده خواهد بود.

 

چرا پوتین محبوب است؟

 

وقتی که اتحاد شوروی به‌تدریج فرو می‌ریخت، پوتین یک افسر کمتر شناخته‌شدۀ دستگاه اطلاعاتی آن کشور (کا‌گ‌ب) در آلمان شرقی بود.

پوتین در سال سرنوشت‌ساز ۱۹۹۱ خدمات امنیتی را ترک کرد و دل به دریای سیاست زد و در همان سال به جمع هواداران بوریس یلتسین، رئیس‌جمهور وقت پیوست و با شتابی خیره‌کننده از نردبان قدرت بالا رفت. تصور بر این بود که نخست‌وزیری، بالاترین سمتی است که این شخصیت نه چندان معروف به آن دست یافته است. اما در واپسین روز سال ۱۹۹۹ بوریس یلتسین جهانیان را در حیرت نشاند. وی گفت، در اجرای وظایفش چندان موفق نبوده، کنار می‌رود و لگام امور را به پوتین می‌سپارد. بدین گونه سال ۲۰۰۰ میلادی در روسیه با ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین آغاز شد و اکنون ۱۸ سال بعد هم وی نامزد اصلی انتخابات، برای چهارمین دوره است.

پوتین از همان سال 2000 که قدرت را در روسیه بدست گرفت، توانست اقتصاد این کشور را سرو سامانی اساسی دهد و روسیه را که پس از فروپاشی شوری دارای رکود اقتصادی بود به رشد اقتصادی برساند. در دورهٔ پوتین از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۷، اقتصاد روسیه به‌طور متوسط ۷٪ در سال رشد کرد و تبدیل به هفتمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظرقدرت خرید شد. همچنین تولید ناخالص داخلی روسیه ۶ برابر شد و از رتبهٔ ۲۲ م جهان به دهم رسید.

اما پوتین در دوره بعدی ریاست جمهوری خود از سال 2012، تمرکز خود را بر سیاست خارجی گذاشت. الحاق کریمه در مارس 2014 بزرگترین بمب انتخاباتی برای پوتین بود و او در روز ۱۸ مارس رسماً سند الحاق کریمه به روسیه را امضا کرد و کریمه را جزء جدایی ناپذیر روسیه خواند. برای روس‌ها که همواره وسعت و بزرگی کشور یک مسئله غرور آفرین بوده، الحاق کریمه در دوره پوتین از او یک قهرمان ملی واقعی ساخت.

دخالت نظامی در سوریه و اعلام شکست داعش همراه با افزایش فعالیت‌های نظامی روس‌ها در بندر طرطوس و سایر تحرکات روسیه در مسائل خاورمیانه که به طور عمده در تقابل با غرب و آمریکا انجام شد، همه آن چیزی بود که روس‌ها از روسیه پترکبیر در نظر داشتند و حال پوتین برای مردمان سرزمین برف و یخ، مایه دلگرمی بازگشت به دوران شکوه شده بود.

در این شرایط طبیعی است که پوتین در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو همچنان یکه تاز باشد.

 

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/9565


تگ ها:






*
*

*



نیز بخوانید

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟


ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی


بازی پاکستان با کارت مهاجران علیه طالبان


بعد از آتش بس در لبنان؛ پیروز جنگ کیست؟


آیا حکومت طالبان به رسمیت شناخته می شود؟


هدف ایران از آمادگی های نظامی چیست؛ عملیات یا تبلیغات؟


کوتاهی دولت پاکستان در جلوگیری از کشتار شیعیان


کودتای خاموش بایدن علیه ترامپ


دورنمای ائتلاف چین و پاکستان علیه تروریزم فعال در افغانستان


خطر برهم خوردن رفاقت ترامپ با نتانیاهو


بازی امریکا و چین در زمین افغانستان


علت تعلل ایران در انجام عملیات وعده صادق 3 چیست؟


چهره های ضد ایران و طالبان در کابینه ترامپ


علت کشیده شدن ترامپ به سوی افغانستان چیست؟


بازی با کارت هند از دولت غنی تا حکومت طالبان


دولت جدید ترامپ و افغانستان؛ تقابل یا تعامل با طالبان؟


هدف روسیه از رابطه گرم با طالبان چیست؟


نفرت عمومی از اسرائیل به ورزشگاهها رسید


تاثیر بازگشت ترامپ بر جنگ ایران و اسرائیل چه خواهد بود؟


آیا امریکا بخاطر اسرائیل آماده جنگ با ایران است؟


آیا پیروزی ترامپ معادلات در افغانستان را برهم میزند؟


«اول برنده» کارزار انتخابات امریکا کیست؟


مقصر سقوط کیست؛ یک گناه و صد متهم


میراث شهید نصرالله در دستان نعیم قاسم


بریکس پلس توان رقابت با غرب را دارد؟





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

فایق سیاست‌های طالبان را دشمنی با مردم افغانستان خواند

تقویت روابط زراعتی میان ایران و افغانستان

اعلام حکومت نظامی در کوریای جنوبی

ساخت بندر موقت در ساحه سرحدی میان افغانستان و ترکمنستان

انتقال ۱۸۳ هزار پناهجوی افغان در سه سال گذشته به امریکا

بسته شدن انستیتوت‌های طبی بروی دختران

افغانستان امروز به مصاف نیپال می رود

آیا زمان برقراری آتش بس در غزه فرا رسیده است؟

رونمایی از بسته جدید کمک‌های امریکا به اوکراین

پیام کوتاه تهران به واشنگتن درباره سوریه

سفر سرپرست وزارت صحت عامه حکومت طالبان به چین

اعطای رتبه جنرالی به آخرین نظامی امریکایی خارج شده از افغانستان

امروز نشست اکو در ایران بدون حضور نماینده طالبان برگزار می‌شود

ترس بزرگ پاکستان از شبکه حقانی

معرفی 23 کودک مصاب به سوراخ قلب به شفاخانه‌های کابل

کشته شدن 100 تن در نتیجه درگیری هواداران فوتبال در گینه

فراهم شدن امکانات معیشتی برای ۲۰۰ هزار خانواده افغان تا سال ۲۰۲۶

شهروندان افغان‌ در خط مقدم سرمایه‌گذاری در ایران

سفر قریب الوقوع پوتین به هند

لت‌وکوب بی‌رحمانه یک دختر افغان در ترکیه

شورای امنیت درباره افغانستان نشست برگزار می‌کند

قطر برای تقویت و بازسازی بنیادهای فرهنگی افغانستان همکاری می کند

افزایش همکاری دهلی با کابل برای کاهش نفوذ پاکستان

ایجاد بازار مشترک افغانستان-چین در مسیر معدن «مس عینک»

تلاش تازه اتحادیه اروپا برای جلب حمایت ترامپ از اوکراین


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.